Odoslať stránku na e-mail:
Súhlas so spracovaním osobných údajov (úplný)

Súhlas so spracovaním osobných údajov a so zasielaním obchodných oznámení

Kupujúci súhlasí so zhromažďovaním a spracovaním týchto svojich osobných údajov:

(ďalej spoločne všetko len na účely tohto súhlasu ako "osobné údaje").

Kupujúci súhlasí so spracovaním osobných údajov predávajúcim, spoločnosťou PECKA-MODELÁŘ sro, so sídlom Vajdova 1047/25, Praha 10, Česká  republika. IČO: 27114295, DIČ: CZ27114295, zapísanej v obchodnom registri Městského soudu v Praze, oddiel C, vložka 97301, a to pre účely

Kupujúci týmto súhlasí so zasielaním informácií súvisiacich s tovarom a službami vrátane tzv. narodeninovej ponuky predávajúceho na elektronickú adresu kupujúceho a jeho telefónne číslo a ďalej súhlasí so zasielaním obchodných oznámení predávajúcim na elektronickú adresu kupujúceho a jeho telefónne číslo.

Osobné údaje budú predávajúcim spracovávané po dobu po 5 rokov od posledného nákupu kupujúceho alebo do doby, než s takým zasielaním kupujúci vyjadrí nesúhlas.

Osobné údaje bude spracovávať priamo predávajúci.

Kupujúci tento súhlas udeľuje dobrovoľne a môže ho kedykoľvek bezplatne odvolať. Odvolaním tohto súhlasu však nie je dotknutá zákonnosť spracovania vychádzajúceho zo súhlasu, ktorý bol daný pred jeho odvolaním. Odvolanie súhlasu tiež nemá vplyv na spracovanie osobných údajov, ktoré predávajúci spracováva na základe iného právneho základu, než je súhlas.

Kupujúci berie na vedomie, že má právo na prístup k osobným údajom, právo na opravu osobných údajov, ich vymazanie, obmedzenie ich spracovania a ich prenosnosť. Kupujúci má ďalej právo namietať proti spracovaniu osobných údajov a podať sťažnosť proti spracovaniu osobných údajov k Úradu na ochranu osobných údajov.

Podrobnosti o spracovaní osobných údajov a o právach kupujúceho sú uvedené v Zásadách ochrany osobných údajov, ktoré za týmto účelom vydal predávajúci (TU).

Kupujúci berie na vedomie, že je povinný svoje osobné údaje (pri registrácii, vo svojom užívateľskom účte, pri objednávke uskutočnenej z webového rozhrania obchodu predávajúceho) uvádzať správne a pravdivo a že je povinný bez zbytočného odkladu informovať predávajúceho o zmene vo svojich osobných údajoch.

Získajte dopravu zdarma

pri objednávke nad 100 €

© PECKA MODELÁR s.r.o. 2011 - 2019. Všetky práva vyhradené.