Odoslať stránku na e-mail:
Súhlas so spracovaním osobných údajov (stručný)

Súhlas so spracovaním osobných údajov a so zasielaním obchodných oznámení

Zaškrtnutím tohto políčka súhlasíte so spracovaním Vašej elektronickej adresy (e-mailovej adresy), telefónneho čísla a dátumu narodenia pre nižšie uvedené účely.

Tento Váš súhlas je dobrovoľný, môžete ho kedykoľvek odvolať. Odvolaním tohto súhlasu však nie je dotknutá zákonnosť spracovania vychádzajúceho z Vášho súhlasu, ktorý bol daný pred jeho odvolaním. Odvolanie súhlasu tiež nemá vplyv na spracovanie osobných údajov, ktoré spracovávame na základe iného právneho základu, než je Váš súhlas.

Váš súhlas nie je dôležitý pre objednávku tovaru.

Vaše osobné údaje budeme spracovávať my, teda predávajúci, spoločnosť PECKA-MODELÁŘ s.r.o., IČO: 27114295, so sídlom Vajdova 1047/25, Praha 10, Česká republika.

Účelom spracovania Vašich osobných údajov bude

Ponuku tovaru a služieb vrátane narodeninovej zľavy Vám budeme môcť zasielať na Vašu e-mailovú adresu a mobilné telefónne číslo, ktoré ste nám udali.

Vaše osobné údaje budeme spracovávať po dobu po 5 rokov od Vášho posledného nákupu alebo do doby, než s týmto spracovaním vyjadríte nesúhlas.

Máte právo na prístup k osobným údajom, na opravu osobných údajov, ich vymazanie, obmedzenie ich spracovania a ich prenositeľnosť, namietať proti spracovaniu osobných údajov a podať sťažnosť proti spracovaniu osobných údajov k Úradu na ochranu osobných údajov.

Podrobněji k Vašemu souhlasu TU a Vašim právům TU.

Získajte dopravu zdarma

pri objednávke nad 100 €

© PECKA MODELÁR s.r.o. 2011 - 2019. Všetky práva vyhradené.