Súhlas so spracovaním osobných údajov a so zasielaním obchodných oznámení

Zaškrtnutím tohto políčka súhlasíte so spracovaním Vašej elektronickej adresy (e-mailovej adresy), telefónneho čísla a dátumu narodenia pre nižšie uvedené účely.

Tento Váš súhlas je dobrovoľný, môžete ho kedykoľvek odvolať. Odvolaním tohto súhlasu však nie je dotknutá zákonnosť spracovania vychádzajúceho z Vášho súhlasu, ktorý bol daný pred jeho odvolaním. Odvolanie súhlasu tiež nemá vplyv na spracovanie osobných údajov, ktoré spracovávame na základe iného právneho základu, než je Váš súhlas.

Váš súhlas nie je dôležitý pre objednávku tovaru.

Vaše osobné údaje budeme spracovávať my, teda predávajúci, spoločnosť PECKA-MODELÁŘ s.r.o., IČO: 27114295, so sídlom Vajdova 1047/25, Praha 10, Česká republika.

Účelom spracovania Vašich osobných údajov bude

  • ponúkanie našich produktov a služieb (k tomu potrebujeme Vašu e-mailovú adresu a telefónne číslo) a

  • zasielanie obchodných oznámení (k tomu potrebujeme Vašu e-mailovú adresu a telefónne číslo), hlavne narodeninové ponuky - zľava na tovar, zaslané Vám v súvislosti s Vašim dňom narodenia (k tomu potrebujeme Vašu e-mailovú adresu, telefónne číslo a dátum narodenia).

Ponuku tovaru a služieb vrátane narodeninovej zľavy Vám budeme môcť zasielať na Vašu e-mailovú adresu a mobilné telefónne číslo, ktoré ste nám udali.

Vaše osobné údaje budeme spracovávať po dobu po 5 rokov od Vášho posledného nákupu alebo do doby, než s týmto spracovaním vyjadríte nesúhlas.

Máte právo na prístup k osobným údajom, na opravu osobných údajov, ich vymazanie, obmedzenie ich spracovania a ich prenositeľnosť, namietať proti spracovaniu osobných údajov a podať sťažnosť proti spracovaniu osobných údajov k Úradu na ochranu osobných údajov.

Podrobněji k Vašemu souhlasu TU a Vašim právům TU.

Táto webová stránka používa cookies

S cieľom zlepšiť naše služby používame na tejto webovej stránke súbory cookies. Viac informácií nájdete v Podmienkach používania webovej stránky.

Funkčné Tieto cookies potrebujeme na zobrazenie a správnu funkciu webu.
Analytické a preferenčné Zhromažďovanie a používanie meracieho kódu Google Analytics nám dovoľuje vykonávať analýzu návštevnosti a webovej prevádzky stránok a umožňuje nám zachytiť informácie o návštevách našej webovej stránky.
Na profilovanie a remarketing Google AdWords remarketing a Facebook remarketing. Využívanie týchto cookies umožňuje na základe zmluvného vzťahu s týmito spoločnosťami zobrazovať pri návšteve iných webových stránok reklamu na našu spoločnosť a produkty.