Súhlas so spracovaním osobných údajov

(Heureka – Overené zákazníkmi)

Zaškrtnutím tohto políčka súhlasíte so spracovaním Vašej elektronickej adresy (e-mailovej adresy), ktorú ste vyplnili do objednávkového formulára, pre nižšie uvedený účel.

Tento Váš súhlas je dobrovoľný, môžete ho kedykoľvek odvolať. Odvolaním tohto súhlasu však nie je dotknutá zákonnosť spracovania vychádzajúceho z Vášho súhlasu, ktorý bol daný pred jeho odvolaním. Odvolanie súhlasu tiež nemá vplyv na spracovanie osobných údajov, ktoré spracovávame na základe iného právneho základu, než je Váš súhlas.

Váš súhlas nie je dôležitý pre objednávku tovaru.

Vašu e-mailovú adresu budeme spracovávať my, teda predávajúci, spoločnosť PECKA-MODELÁŘ s.r.o., IČO: 27114295, so sídlom Vajdova 1047/25, Praha 10.

Súhlasíte s tým, aby sme Vašu e-mailovú adresu odovzdali spoločnosti Heureka Shopping s.r.o., IČO 02387727 (www.heurekashopping.cz), za účelom zaslania dotazníka spokojnosti nákupu "Overené zákazníkmi".

  • Účelom spracovania Vašich osobných údajov bude overiť Vašu spokojnosť s nákupom a prípadne spokojnosť so zakúpeným tovarom zo strany spoločnosti Heureka Shopping s.r.o.
  • Dotazník spokojnosti nákupu "Overené zákazníkmi" Vám bude zaslaný na Vašu e-mailovú adresu.
  • Údaje vyplnené do dotazníka budú zverejnené podľa zvolenej formy na webových stránkach www.heurekashopping.sk.
  • Vašu e-mailovú adresu budeme spracovávať na účel uvedený v tomto súhlase do doby jej odovzdania spoločnosti Heureka Shopping s.r.o.
  • Máte právo na prístup k osobným údajom, na opravu osobných údajov, ich vymazanie, obmedzenie ich spracovania a ich prenositeľnosť, namietať proti spracovaniu osobných údajov a podať sťažnosť proti spracovaniu osobných údajov k Úradu na ochranu osobných údajov.

Podrobnosti o spracovaní osobných údajov a o Vašich právach sú uvedené v Zásady ochrany osobných údajov, ktoré za týmto účelom vydala naša spoločnosť.